Copyright 2024 - Koor Eigen Wijs

 

Koor Eigen Wijs verzorgt de komende tijd de volgende activiteiten of concerten.

Daaronder zie je onze concerten of optredens van de afgelopen periode.

 

 

 

November 2025 - 2 Eigen Wijze concerten in Theater de KiK in Elst. 

Houd de site in de gaten voor nadere informatie. 

 


         

Images Musical Notes - ClipArt Best

13 april 2024  -  Volkorenavond, Koepelkerk Arnhem

Koor Eigen Wijs heeft ervan genoten om in de Koepelkerk aan het Jansplein in Arnhem de spits af te bijten van het Volkorenavond-programma.

Na een dynamische  een opkomst met het Afrikaanse 'Si Njay Njay, zong Koor Eigen Wijs de klassieker 'Une Belle Histoire' en 'Omarm' van Blof. Om af te sluiten met 'If I were you' van Venice.   

 

 


         

3 juni 2023  -  All around the World

 

Koor Eigen Wijs heeft het programma ‘All around the world’ gepresenteerd in Landerij de Park, De Park 12 in Elst, onder leiding van onze gast dirigente Aimee Fray.

Het koor besteedde muzikaal aandacht aan wat er zoal gaande is in de wereld. Het ging over vreugde en verdriet, vrede en oorlog, en grote en kleine kwesties in verschillende delen van de wereld. Soms serieus, soms met een vette knipoog, maar elke keer muzikaal en gezongen met hart en ziel. Bij het optreden sloten enkele gasten uit binnen- en buitenland aan met een eigen muzikale inbreng.


Het was een gevarieerd en veelzijdig programma van een klein uur in de buitenlucht. Kortom: een fijne afsluiting van ons projectkoor!

  


15 april 2023  -  Volkorenmiddag Arnhem  

Samen met 6 andere koren uit de regio verzorgden wij deze middag een concert waarbij wij een aantal nieuwe nummers uit het programma Around the World zongen.  

Locatie Koepelkerk, Jansplein in Arnhem


Januari t/m juni 2023  -  Projectkoor  

We zijn 11 januari voor een half jaar gestart, als Projectkoor.  Tot en met juni gaan we onder leiding van Aimee Fraij werken aan nieuw repertoire van verschillende landen en culturen. De titel is Around the World.

We sluiten af met een of meer kleine concerten.  


21 december 2022  -  Kerst Sing-in

Tot de Kerst hebben we aan nieuwe Kerstliedjes gewerkt en aan Kerstliedjes die een "opknapbeurt" verdienden. Op woensdag 21 december besloten we dit muzikale jaar met een Sing-in.   

 

 


12/13 november 2022  -  Concert Te Gek!

In november stonden wij weer met veel plezier in Theater De KiK in Elst en presenteerden ons concert 'Te Gek'. Niets is ons te gek, behalve het thema van dit optreden. Lichte muziek van deze tijd, met verrassende arrangementen, soms ontroerend, soms met een knipoog, altijd energiek en kleurrijk. Onder leiding van Lisa Kézér brachten wij nieuw repertoire en repertoire dat nog niet bestond en ook nooit meer zal bestaan!

Kortom, het was Te Gek!  


11 september 2022  -  Opening Theaterseizoen

Op zondag 11 september traden wij op bij Theater De KiK in Elst ter gelegenheid van de feestelijke opening van het culturele seizoen 2022-2023.

In een 20 minuten durend optreden op het buitenpodium gaven we alvast een voorproefje van ons najaarsconcert in november.

 


15 juni 2022  -  Woongroep Pleyade, Elst

Wij verzorgden een miniconcert voor de bewoners van Woongroep Pleyade aan de Prinses Irenestraat in Elst. Het zijn meezingers en enkele nummers uit de oude doos. We boden met dit miniconcert een gezellige avond aan de bewoners op een doordeweekse woensdag avond. 

f t g