Copyright 2023 - Koor Eigen Wijs

Koor Eigen Wijs verzorgt de komende tijd de volgende activiteiten of concerten.

Daaronder zie je onze concerten of optredens van de afgelopen periode.

 


3 juni 2023  -  All around the World

Het afsluitende concert van Projectkoor Eigen Wijs heet All around the World. Onder leiding van onze gast dirigente Aimee Fray traden wij op zaterdagmiddag 3 juni buiten op, op Landerij de Park, De Park 12 6662 NW Elst.  

We startten het concert All around the World om 14:30 uur en om 16:00 uur nogmaals.

We hopen dat je erbij was! 


15 april 2023  -  Volkorenmiddag Arnhem  

Samen met 6 andere koren uit de regio verzorgden wij deze middag een concert waarbij wij een aantal nieuwe nummers uit het programma Around the World zongen.  

Locatie Koepelkerk, Jansplein in Arnhem


Januari t/m juni 2023  -  Projectkoor  

We zijn 11 januari voor een half jaar gestart, als Projectkoor.  Tot en met juni gaan we onder leiding van Aimee Fraij werken aan nieuw repertoire van verschillende landen en culturen. De titel is Around the World.

We sluiten af met een of meer kleine concerten.  


21 december 2022  -  Kerst Sing-in

Tot de Kerst hebben we aan nieuwe Kerstliedjes gewerkt en aan Kerstliedjes die een "opknapbeurt" verdienden. Op woensdag 21 december besloten we dit muzikale jaar met een Sing-in.   


12/13 november 2022  -  Concert Te Gek!

In november stonden wij weer met veel plezier in Theater De KiK in Elst en presenteerden ons concert 'Te Gek'. Niets is ons te gek, behalve het thema van dit optreden. Lichte muziek van deze tijd, met verrassende arrangementen, soms ontroerend, soms met een knipoog, altijd energiek en kleurrijk. Onder leiding van Lisa Kézér brachten wij nieuw repertoire en repertoire dat nog niet bestond en ook nooit meer zal bestaan!

Kortom, het was Te Gek!  


11 september 2022  -  Opening Theaterseizoen

Op zondag 11 september traden wij op bij Theater De KiK in Elst ter gelegenheid van de feestelijke opening van het culturele seizoen 2022-2023.

In een 20 minuten durend optreden op het buitenpodium gaven we alvast een voorproefje van ons najaarsconcert in november.

 


15 juni 2022  -  Woongroep Pleyade, Elst

Wij verzorgden een miniconcert voor de bewoners van Woongroep Pleyade aan de Prinses Irenestraat in Elst. Het zijn meezingers en enkele nummers uit de oude doos. We boden met dit miniconcert een gezellige avond aan de bewoners op een doordeweekse woensdag avond. 

f t g